Romantika, jak má být

Blíží se vaše společné výročí seznámení s vaší láskou a vy nevíte, co máte vašemu protějšku dát? Chtěli byste něco originálního? Pak věnujte vaší lásce romantický pobyt pro dva, který můžete strávit v některém z wellnes hotelů a užít si tak dva dny plné lásky, péče, relaxace a odpočinku. Jen vy a váš protějšek, ničím nerušeni, daleko od všech starostí, stresu a povinností. Nezní to lákavě? I vaše drahá polovička bude určitě nadšená.

V naší nabídce naleznete dlouhou řadu hotelů, které jsou jako stvořené pro romantický pobyt zamilovaných párů. Některé hotely vám také nabídnou volný vstup do wellness centra, vy si tak budete moci příjemně odpočinout i společně se svou drahou polovičkou.

Zavítejte třeba do některých z českých hor, kde si tak kromě wellness aktivit a zamilovaných chvilek můžete mimo jiné také užít pohledy na nádherná panoramata českých hor.

Co můžete při vašem pobytu podniknout
– procházky a výlety po okolí
– večeře při svíčkách
– privátní whirpool nebo sauna
– venkovní vířivka pod hvězdami
– wellness procedury

Prožijte po dlouhé době nezapomenutelný společný víkend ve stylu romantiky, wellness a relaxace. Užívejte si jeden druhého a na nic jiného nemyslete. To vám bude umožněno na vašem pobytu na nějakém zajímavém místě v luxusním hotelu, který vám nabídne přesně ty služby, které hledáte. Užijte si královskou péči, luxus a nic neřešte. Zkrátka vypněte a užívejte si naplno jeden druhého v krásném prostředí.
Nabídka hotelů je opravdu pestrá a každý je jinak zajímavý svojí konkrétní nabídkou různých balíčků, které zahrnuje do své ceny za pobyt. Můžete si tak vychutnat večeři o několika chodech a pak si ještě třeba užít privátní whirpool přímo pod hvězdnou oblohou. Takový pobyt váš vztah stmelí a posílí a vy zažijete nové a nezapomenutelné společné chvíle.